ljkp_vizual

Hrvatska udruga kristalografa, Hrvatska kristalografska zajednica i PLIVA HRVATSKA d.o.o. pozivaju učenike osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj na Drugo natjecanje u kristalnom rastu pod nazivom

„Ljepota kristalnih ploha“

Natjecanje je namijenjeno svim učenicima od sedmog razreda osnovne škole do četvrtog razreda gimnazija, strukovnih i obrtničkih škola u Republici Hrvatskoj. Učenici i profesori zajedničkim radom na materijalima koji će im biti dostavljeni izvodit će kristalni rast i stvarati što veći i pravilniji kristal, a najbolji među njima imat će priliku osvojiti raznovrsne nagrade.

Prijave za natjecanje vrše se od 26. rujna  do 7. listopada 2016. ispunjavanjem obrasca za prijavu i slanjem istoga putem e-maila na adresu kristalnirast@pliva.com.

Detaljne informacije o natjecanju dostupne su na službenoj Facebook stranici „Ljepota kristalnih ploha“ te na internetskim stranicama Hrvatske udruge kristalografa (hrvatska-udruga-kristalografa.hr) i PLIVE (www.pliva.hr) s kojih možete preuzeti obrazac za prijavu i brošuru natjecanja. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na službenu e-mail adresu natjecanja kristalnirast@pliva.com.

pliva-logoHUK, HKZ i PLIVA organizacijom ovog projekta žele kristalografiju približiti učenicima te među njima stvoriti pozitivan stav prema znanosti, istraživanju i učenju pomoću neposrednog iskustva stečenog vlastitim radom.

Iskreno se nadamo kako ćete se odazvati i postati sudionik ovog projekta kojemu je jedan od glavnih ciljeva promicanje i popularizacija znanosti među mlađim generacijama učenika.

Dokumente potrebne za prijavu i sudjelovanje, kao i detaljne upute možete skinuti slijedeći ove poveznice:

Veselimo se vašem sudjelovanju.