Dragi prijatelji, partneri, kolege kristalografi,

Zadovoljstvo nam je objaviti poziv na 3. Europsku Kristalografsku školu (ECS3), koja će se održati od 25. rujna do 2. listopada 2016. u Bolu na otoku Braču, Hrvatska. Sve detalje o ECS3 (znanstvenom i društvenom programu, mjestu, putovanju i smještaju, kao i za on-line prijave, sažetake i prijave za stipendije, potražite na službenoj web stranici ECS3. Također, pratite vijesti i postove na Facebook stranici. Online registracija je otvorena ovdje.

U sklopu “Ljeta kristalografije u Hrvatskoj 2016.”, 24. Hrvatski-Slovenski Kristalografska sastanak (CSCM24) će se održati u Bolu, prije ECS3, od 21. rujna do 25. rujna, 2016. Ugledni znanstvenici će održait pet plenarnih predavanja, dok će svi ostali sudionici održati kratke usmene prezentacije. Za CSCM24 neće biti kotizacija, te je taj skup idealno mjesto za predstavljanje svojih rezultata. Sve informacije o znanstvenom i društvenom programu, smještaju, registraciju i slanje sažetaka bit će objavljene u ožujku 2016.

Za sve informacije o mogućnostima sponzorstva, obratite se Aleksandaru Višnjevacu, koordinatoru sponzorstva za Ljeto kristalografije u Hrvatskoj 2016

Veselimo se susretu u Bolu,

S poštovanjem, Jasminka Popović, predsjednica Organizacijskog odbora ECS3, &

Mario Cetina, predsjednik Organizacijskog odbora CSCM24